RoadX renkaat

RoadX renkaat

Lataa uusin ROADX HA 2021-kuvasto tästä

Lataa uusin ROADX KA 2021-kuvasto tästä

Green Tread Oy on RoadX-renkaiden maahantuoja Suomessa ja Baltiassa. RoadX-renkaat ovat Sailun Group:in omistama ja valmistama rengasmerkki. RoadX-henkilöauton renkaat valmistetaan Kiinassa ja KA-renkaat Vietnamissa.

RoadX-renkaiden vahvuutena on korkea ja tasainen laatu, edullinen hinta, ja erittäin laaja valikoima: 299 talvirengaskokoa, 340 kesärengaskoko ja 42 KA-rengaskokoa

Sailun on luonut vankan maineen kaikkialla maailmassa korkealaatuisten ja edullisten renkaiden valmistajana.

Sailun perustettiin vuonna 2002 Qingdaossa, Kiinassa. Nyt Sailun pystyy tuottamaan 41,6 miljoonaa HA-rengasta, 7,3 miljoonaa KA-rengasta ja 33 000 tonnia MS-renkaita ja myy niitä yli 50 maassa ympäri maailmaa. Sailunilla on viisi tehdasta, joista neljä sijaitsee Manner-Kiinan pohjoisosassa ja yksi Vietnamissa.

Sailun on alusta alkaen yhdistänyt teknisen asiantuntemuksen innovatiiviseen tutkimukseen. Sailun sijoittaa tällä hetkellä yli 30% resursseistaan ​​tutkimukseen ja kehitykseen. Sailun on akkreditoitu kansainvälisesti ja sertifioitu vastaamaan tiukimpia laatustandardeja ja korkeinta laadunvarmistustasoa.

Uusi testirata valmisteilla:

Saadakseen käyttäjille korkealaatuisia tuotteita, Sailun investoi renkaiden testauskentän rakentamiseen Dongyingiin. Ensiluokkainen testipaikka sisältää yli 40 eri tyyppistä testirataa 14 kategoriassa (myös jää- ja lumiradat)

Valmistuva testirata