Talvirenkaat

Wintercraft Ice WI32

Kumho WinterCraft Wi32 on nastoitettu talvirengas, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan parannettua pitoa äärimmäisissä talviolosuhteissa. Sen uusi nastasuunnittelu takaa parantuneen pidon jäisillä ja lumisilla teillä. Talviominaisuuksiensa lisäksi rengas tarjoaa tasapainoista suorituskykyä sekä märillä että kuivilla pinnoilla. WinterCraft Wi32 on suunniteltu tuottamaan mahdollisimman vähän melua, tarjoten samalla hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen asfaltilla. Rengas on sertifioitu M+S-merkinnällä, 3PMSF-symbolilla ja jääpidon symbolilla.

Wintercraft Ice WI51

Kumho WinterCraft Ice Wi51 on kitkarengas, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja ajomukavuutta pohjoismaisissa talviolosuhteissa. Se tarjoaa erinomaisen kiihdytyksen ja jarrutuksen jäisillä ja lumisilla teillä. Rengas on optimoitu tarjoamaan maksimaalinen ja tasapainoinen pito kaikilla talviteillä. Lisäksi rengas vakuuttaa suorituskyvyllään märällä ja kuivalla tiellä ja auttaa säästämään polttoainekustannuksissa. Rengas on sertifioitu M+S-merkinnällä, 3PMSF-symbolilla ja jääpidon symbolilla.

Portran CW11

Kumho Portran CW11 on nastoitettu talvirengas kevyille kuorma-autoille, kuljetusautoille ja pakettiautoille. Vinosuuntaisen keskiosan urituksen ja 3D-lamellien ansiosta nastarenkaalla on erinomainen suorituskyky ja jarrutusteho jäällä. Tämä rengas tarjoaa lisää kestävyyttä ja hyvän kilometrituloksen. Rengas on sertifioitu 3PMSF- ja M+S-merkinnöillä.

WinterCraft SUV Ice WS31

Kumho WinterCraft SUV Ice WS31 on SUV-nastarengas, joka on suunniteltu erityisesti tarjoamaan huippuluokan pitoa ja jarrutustehoa jäällä ja lumella. Sen epäsymmetrinen uritus yhdistettynä moderniin kumiseokseen takaa erinomaiset käsittelyominaisuudet. Optimaalinen nastojen asettelu ja riittävä nastamäärä takaavat maksimaalisen pidon myös suuremmille ajoneuvoille. Renkaan M+S-merkintä ja 3PMSF (3 Peak-Mountain-Snowflake) -symboli korostavat sen valmiutta vaativiin talviolosuhteisiin.