Kesärenkaat

ECSTA HS52

Kumho ECSTA HS52 henkilöauton kesärengas tarjoaa ensiluokkaista suorituskykyä niin märillä kuin kuivilla teillä. Renkaan neljä pääuraa ja yksi sivu-ura poistavat vettä tehokkaasti. Epäsymmetrinen kulutuspinnan muotoilu ja vahvistettu renkaan rakenne takaavat vakauden ja erinomaisen ajokokemuksen kuivilla teillä myös suuremmillä nopeuksilla. Renkaan kulutuspinnan kumiseos lisää jarrutuksen tehoa ja kulutuskestävyyttä.

ECOWING ES31

Kumho ECOWING ES31 on henkilöautoihin suunniteltu taloudellinen ja ympäristöystävällinen kesärengas. Rengas käyttäytyy vakaasti niin kuivalla tiellä, kuin myös märissä olosuhteissa poistaen vettä tehokkaasti pintakuvionsa avulla. Renkaalla on matala vierintävastus ja se on ajettaessa hiljainen.

PorTran KC53

Kumho PorTran KC53 kesärengas pakettiautoille tarjoaa vankan suorituskyvyn ja vakaan ajon. Renkaan kulutuspinnan muotoilu on suunniteltu tehokkaaseen vedenpoistoon, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja varmistaa pidon märillä teillä. Rengas on valmistettu kulutusta kestävästä kumiseoksesta. Matalan vierintävastuksen KC53-rengas on polttoainetaloudellinen.

ECSTA PS71

Kumho ECSTA PS71 kesärengas on suunniteltu optimaaliseen suorituskykyyn tarjoten erinomaisen pidon sekä märillä että kuivilla pinnoilla. SUV-autoihin, henkilöautoihin ja urheiluautoihin soveltuva rengas on valmistettu erityisestä kumisekoituksesta, joka on suunniteltu kestämään korkeita lämpötiloja, parantamaan pitoa ja pidentämään kulutuspinnan käyttöikää. Kulutuspinnan kuviossa on neljä pääuraa tehokkaaseen vedenpoistoon, vähentämään vesiliirron riskiä ja parantamaan ajettavuutta märällä tiellä. Turvallisuuden ja suorituskyvyn parantamiseksi ECSTA PS71-renkaassa on vahvistetut sivut, jotka takaavat erinomaisen kaarrevakauden myös suuremmilla nopeuksilla.

Talvirenkaat

Wintercraft Ice WI32

Kumho WinterCraft Wi32 on nastoitettu talvirengas, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan parannettua pitoa äärimmäisissä talviolosuhteissa. Sen uusi nastasuunnittelu takaa parantuneen pidon jäisillä ja lumisilla teillä. Talviominaisuuksiensa lisäksi rengas tarjoaa tasapainoista suorituskykyä sekä märillä että kuivilla pinnoilla. WinterCraft Wi32 on suunniteltu tuottamaan mahdollisimman vähän melua, tarjoten samalla hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen asfaltilla. Rengas on sertifioitu M+S-merkinnällä, 3PMSF-symbolilla ja jääpidon symbolilla.

Wintercraft Ice WI51

Kumho WinterCraft Ice Wi51 on kitkarengas, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja ajomukavuutta pohjoismaisissa talviolosuhteissa. Se tarjoaa erinomaisen kiihdytyksen ja jarrutuksen jäisillä ja lumisilla teillä. Rengas on optimoitu tarjoamaan maksimaalinen ja tasapainoinen pito kaikilla talviteillä. Lisäksi rengas vakuuttaa suorituskyvyllään märällä ja kuivalla tiellä ja auttaa säästämään polttoainekustannuksissa. Rengas on sertifioitu M+S-merkinnällä, 3PMSF-symbolilla ja jääpidon symbolilla.

Portran CW11

Kumho Portran CW11 on nastoitettu talvirengas kevyille kuorma-autoille, kuljetusautoille ja pakettiautoille. Vinosuuntaisen keskiosan urituksen ja 3D-lamellien ansiosta nastarenkaalla on erinomainen suorituskyky ja jarrutusteho jäällä. Tämä rengas tarjoaa lisää kestävyyttä ja hyvän kilometrituloksen. Rengas on sertifioitu 3PMSF- ja M+S-merkinnöillä.

WinterCraft SUV Ice WS31

Kumho WinterCraft SUV Ice WS31 on SUV-nastarengas, joka on suunniteltu erityisesti tarjoamaan huippuluokan pitoa ja jarrutustehoa jäällä ja lumella. Sen epäsymmetrinen uritus yhdistettynä moderniin kumiseokseen takaa erinomaiset käsittelyominaisuudet. Optimaalinen nastojen asettelu ja riittävä nastamäärä takaavat maksimaalisen pidon myös suuremmille ajoneuvoille. Renkaan M+S-merkintä ja 3PMSF (3 Peak-Mountain-Snowflake) -symboli korostavat sen valmiutta vaativiin talviolosuhteisiin.