Nokian renkaat

Nokian renkaat

Nokian Renkaat Oyj on maailman pohjoisin rengasvalmistaja, ja nykyinen yhtiö perustettiin vuonna 1988 – mutta juuret juontavat aina vuoteen 1898 saakka. Ensimmäinen henkilöautorengas valmistui 1932. Nykyisin n. 1,5 miljardin euron liikevaihto ja tuhannet työntekijät vastaavat tuotekehityksestä pohjoisessa.

Nokian Renkaiden tuotekehityksen tavoitteet ovat olleet samat jo yli 80 vuotta; tuottaa ensiluokkaisia ja turvallisia renkaita pohjoisen vaativiin ajo-olosuhteisiin. Renkaita testataan sekä laboratoriossa että ulkona luonnossa jokaisessa maastossa ja jokaisena vuodenaikana – noin puolet Nokian Renkaiden tuotekehitykseen varatuista varoista menevät testaamiseen. Koska renkaat lepäävät tiellä neljällä noin kämmenen kokoisella kosketuspinnalla, renkaiden suunnittelu ja valmistus ovat todellista high-tech-työtä. Nokian Renkailla on ISO 140001-ympäristösertifikaatti ja se panostaa jatkuvasti ympäristöystävällisempään tuotekehitykseen. 

Renkaat 247-verkkokaupasta voit ostaa Nokian Renkaiden tuotteita henkilöautoihin sekä kuorma-autoihin. Halpa hinta, nopea toimitus.