Bridgestone renkaat

Bridgestone renkaat

1931 perustettu Bridgestone on yksi maailman suurimmista rengasvalmistajista 140 000 työntekijällään.

Bridgestonen useat eri ajotarpeisiin suunnitellut tuotelinjastot ovat räätälöityä tuotekehitystä parhaimmillaan. Mm. 2017 lanseeratut puhkeamattomat DriveGuard- renkaat sopivat lähes jokaiseen henkilöautoon ja takaavat renkaan puhkeamistilanteessa edelleen turvallisen, hallittavan ja vakaan ajamisen (80 km ajomatka, korkeintaan 80km/h). DriveGuard-rengasta ei tarvitse kiirehtiä vaihtamaan tien poskessa ja se tarjoaa turvallisuutta sekä mielenrauhaa.

Blizzak- ja Noranza- tuotelinjat ovat kehitetty pohjoiseen talviajoon ja niissä on panostettu turvallisuuteen, tinkimättä tehokkaasta kiihdytyspidosta. Kaupunki- ja työmatka-ajoon tarkoitetut tuotelinjat kuten Ecopia on suunniteltu näppärään ohjattavuuteen sekä kustannustehokkaaseen polttoainekulutukseen monipuolisessa kaupunkiajossa. Potenza- tuotelinja on valmistettu vastaamaan korkeisiin ajonopeuksiin poikkeuksellisella suorituskyvyllä. Kestävät Duravis ja Dueler- tuotelinjat ovat kehitetty raskaammille ajoneuvoille (kuorma-autot sekä maasturit), ja niiden tuotekehitys on hionut renkaat huippuunsa hallittavuudessa sekä vakaassa ajossa vaihtelevallakin ajopinnalla.

Renkaat 247- verkkokaupasta voit ostaa Bridgestonen renkaita henkilöautoihin sekä kuorma-autoihin. Halpa hinta, nopea toimitus.